Nagy csomag házhozszállítás & logisztika
English

Ki hozza házhoz a nagy csomagomat?

Vannak azért erre a szolgáltatásra is jelentkezők– korábban ez egy specializált piac volt, de ma már a nagy logisztikai szolgáltató cégek is felvették az utóbbi időben portfóliójukba a nagy csomag házhozszállítást, csak nem feltétlenül nyújtják azt a szolgáltatást, amit a CarryAll Hungary Kft. Cégünknél kiemelten fontosnak tartottuk, hogy ugyanolyan szolgáltatást tudjunk nyújtani a nagy csomagot feladó megbízóknak, és a csomagot váró vásárlóknak, mint amikor kis csomagot rendelnek.

A

  • nagy és/vagy nehéz csomagok
  • amorf küldemények
  • súlyos rendelések
  • törékeny, idomtalan áruk
  • tekercses, hosszú vagy szálanyagok
  • raklapról túlnyúló, lelógó termékek

kezelése, szállítása számunkra rutin feladat. A CarryAll Hungary Kft és alvállalkozói köre erre specializálódott. Cégünk gyűjtő szállítás keretében juttatja el ezen túlméretes, túlsúlyos rendeléseket a rendeltetési helyére.

Amiben eltér az általunk kínált szolgáltatás a kis csomagos futárszolgálatokétól, az az átfutási idő. Mivel nagy csomagból jóval kevesebb van mozgásban, illetve ezen csomagok kezelése nem vagy kevésbé automatizálható, ezért az átfutási idők is valamivel hosszabbak a rendelés felvétele és leadása között. Ezeket a nagy, amorf, hosszú, sok esetben törékeny, érzékeny termékeket, sokszor kézzel szükséges rakodni, kezelni, ami emberi erőt, és figyelmet igényel. Gépjárműbe pakolásuk is sokszor egy Technic Lego összerakásával ér fel: mit, hová, milyen sorrendben rakjunk, hogyan rögzítsük stb.

Minden nap azon dolgozunk, hogy nagy csomagos rendelése a lehető legrövidebb idő alatt, sértetlenül, és hiánytalanul megérezzen Önhöz.

English