Nagy csomag házhozszállítás & logisztika
English

Mi van a nagy csomagon belül?

Napi munkánk során nagyon sok féle termékkel találkoztunk már, volt, hogy szokatlan feladattal keresett meg minket valamelyik megbízónk, de ha a teljesség igénye nélkül fel szeretnénk sorolni a termékeket, akkor az alábbiakkal rendszeresen találkozunk

 • Hideg, és melegburkolatok: tekercses szőnyegek, vágatok, pvc vagy vinyl padlók, laminált padlók, műfüvek, filcek, padlószőnyegek, futószőnyegek, alátét fóliák és szivacsok
 • Szálanyagok: fa, fém, műnyag szálanyagok: kábelcsatonrák, csövek, idomok, csőhéjak, szigetelések, kábelek
 • Létrák, állványok
 • Bútorok: szoba, hálószoba, konyha, gyerekszoba bútorok, kertibútorok, tárolók, rattan bútorok, terasz bútorok, sörpadok, fotelek, hintaszékek, polcok, komódok, könyvespolcok
 • Kerti tárolók, kerti gépek, ipari gépek, áramfejlesztők, fűnyírók, kistraktorok
 • Grillek, smokerek, sütők, sparheltek, kandallók
 • Kukák, esővízgyűjtők
 • Fa, lemez, műanyag kisházak, tüzifa tárolók
 • Szaniteráru: wc, mosdókagylók, lemez – akril – öntöttvas kádak, zuhanykabinok, zuhanyparavánok, üvegfalak, masszázskabinok
 • Finn és infraszaunák, gőzkabinok
 • Háztartási gépek: szárítógép, tűzhely, gáztűzhely, elektromos tűzhely, villany tűzhely, sparhelt, kazán, kályha, boiler, bojler, melegvíztároló, HMV tartály, puffertartály, gázkazán, kondenzációs kazán, vegyes tüzelésű kazán, főzőlap, kemence, tv, kivetítő, hűtő, fagyasztó, Hi-Fi szettek
 • Épületgépészeti termékek, klímák, hőszivattyúk, radiátorok, tartályok
 • Nyílászárók, ablakok, ajtók
 • Sportszerek: futógépek, ping-pong asztalok, kondigépek, kajakok, kenuk, kerékpárok, rollerek, nagy labdák, horgászfelszerelés
 • Házi kedvencek kellékei: szállítóládák, ketrecek, akváriumok, akadályok, karám elemek, itatók, etetők

Végigolvasva mindenki talál olyat, ami szűkebb, vagy tágabb környezetében fellelhető, vagy előbb vagy utóbb szüksége lesz ilyen termékre – és ha hatékony megoldást választ, akkor a terméknek utánajár, összehasonlítja az árakat, megrendeli, és remélhetőleg olyan helyről vásárolja meg, ahol a CarryAll Hungary Kft, mint logisztikai szolgáltató, a nagy csomag szállítás specialistája fogja azt a rendeltetési helyére eljuttatni.

Az oldalt készítette Mérei Tamás
Gyakori kérdések a kiszállítással kapcsolatban
Mikor kapom meg a csomagom?

Csomagjának éppen aktuális állapotát a nyomkövetési oldalunkon, a csomagjának követési számának megadásával tudja lekérni. Illetve minden a csomag státuszával kapcsolatos emailben megkapja a nyomkövetéshez szükséges hivatkozást, amire kattintva a kért oldal a csomagállapottal betöltődik.

Csomagjának kézbesítéséről minden esetben emailes, és SMS értesítést kap a szállítást megelőző nap. Amennyiben rugalmas szállítási módon vásárolt, a kiszállítás napját és egy egész napos intervallumot adunk meg. Amennyiben időkapus kiszállítás választott, abban az esetben a kiszállítás napját és az időkaput adjuk meg.

Behozzák e a csomagom az épületbe/emeltre?

Amennyiben rendelését behordási szolgáltatással kérte, úgy az ingatlanon belül egy helyiséget megjelölhet a szállítóknak, ahová a rendelést kézbesítik – FIGYELEM az adott helyiség baleset és károkozás mentesen megközelíthető kell legyen – amennyiben személyi sérülés, vagy vagyoni kár keletkezésének veszélye áll fent, a futár megtagadhatja a behordást az ingatlanon belülre.

Amennyiben nem behordási szolgáltatással rendelte meg a szállítást, a csomag átadásának helye az ingatlant záró, első zárható ajtó előtti tér = társasháznál a lépcsőházat záró ajtó, kertes háznál a kapu.

Kérhetem e más címre a csomagom?

Csomagjának szállítási címét módosíthatja, de csak a szállítást megelőzően 48 órán túl. A szállítást megelőző napon településen belül van mód és lehetőség címet módosítani – ezt kérheti a futártól is. FONTOS, hogy címmódosítási kérelmet csakis írásban fogadunk el, amit kérjük az ugyfelszolgalat@carryall.hu-ra legyen szíves címezni a csomag követési kódjának megadásával.

Kérhetem e másik időpontra a csomagom?

Amennyiben időkapus kiszállítási módot kért, úgy abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot Feladóval – Megbízónk az Ön kérése, és az Ő rendelkezésre álló lehetőségei szerint fogja módosítani a szállítás napját, idejét.

Amennyiben nem időkapus kiszállítási módon vásárolt, abban az esetben csak a szállítást megelőzően 48 órán túl van lehetősége jelezni a módosítási kérelmét. Kérjük vegye figyelembe, hogy rugalmas szállításnál nem áll módunkban adott napra, és időszakra kiszállítást tervezni.

Hogyan tudok az ügyfélszolgálattal kapcsoltba lépni?

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 08:30-16:30 között érhető el. Kérjük vegye figyelembe, hogy a telefonon telefonos ügyfélszolgálatunk leterhelt, így kérjük annak írásos formában történő megkeresését.

Tudok e futárral egyeztetni?

A kiszállító kolléga telefonszáma a szállítást megelőző napon kerül Önnek megküldésre a szállítási napot és időt tartalmazó email üzenetben. KÉRJÜK, hogy a kollégát csak szállítás napján keressék, előző nap nem érdemes hívni, hiszen nem fog tudni választ adni a felmerült kérdésekre.

Át tudom e venni a csomagom személyesen?

Igen, viszont csak előzetes, ügyfélszolgálatunkkal/megbízónkkal történő egyeztetés alapján – amit kérünk írásban jelezni az ugyfelszolgalat@carryall.hu címre.

Az értesítőben az áll, hogy szombaton, vagy vasárnap is szállítanak -ez igaz?

Cégünk szombaton és vasárnap is szállít – így az értesítőben megküldött hétvégi kézbesítésről szóló üzenet pontos.

Hogyan tudom kifizetni a csomagomat?

Futárjainknál készpénzben, és bankkártyával is fizethet – kérjük amennyiben módja van rá a kártyás fizetést részesítse előnyben. Amennyiben készpénzben fizet – kérjük készítse elő a pontos összeget meggyorsítva az átadás-átvétel folyamatát.

Megbontható a a rendelés csomagolása átvételkor?

A csomagok átadása az rendelés digitális aláírása és az utánvét összeg kifizetése (amennyiben utánvétes) után történik. Azt megelőzően a küldemény nem kerülhet kibontásra. Az átvételi elismervényen a sértetlen csomagolást és a darabszám szerinti megfelelősséget igazoltatjuk le, valamint tartalmazza a kifizetett utánvét összegét is. Amennyiben a csomagoláson külsérelmi nyom található, azt a futár jelenlétében jegyzőkönyvezni szükséges – akár digitális formában a futárnál lévő készüléken.

Nem azt kaptam, amit szerettem volna rendelni

Amennyiben nem azt a terméket adták fel Önnek, amit rendelt, kérjük észrevételét a Feladónak jelezze. Cégünk a rendelések szállításáért felelős, annak beltartalma nem a mi kompetenciánk.

English